Обреновац, у очекивању боље године

Породица Ивановић из Обреновца је, после тешке године у којој су изгубили готово све, Нову годину дочекала у новој кући.

Мајске поплаве сравниле су им кућу до темеља. Без крова над главом били су шест месеци. Од становања код родбине, па и живота у шатору - породица Ивановић испратила је стару и дочекала Нову годину у новом дому.

"Добили смо кућу, добили смо ствари, добили смо и више него што смо очекивали. За сада фантастично. Мало смо имали проблема са грејањем али данас се и то решило. Оно што се десило десило се одједном изгубио си све, а онда добијеш нешто и то је онда велика срећа", причају Ивановићи.

Слађана Ивановић каже да су њени синови срећни јер коначно не морају да деле собу - сада имају две одвојене.

У Нову годину улазе са скромним жељама. Кажу, желе да буде боља него што је била  претходна и да су им деца жива и здрава.

Желе, пре свега, да се не понови катастрофа која их је задесила у мају 2014.

Иза породице Ивановић као и многих Обреновчана је тешка 2014. година. Са пријатељима са којима су делили све проблеме, ушли су заједно и у нови дом и у Нову годину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи