Читај ми!

Николић: За параду оцена - одлично

Председник Србије Томислав Николић оцењује параду "Корак победника" највишом војном оценом за показане резултате - "одлично". Припадници Војске Србије показали су да Србија има модерну војску, чије припаднике краси оданост отаџбини, поручује Николић.

Председник Србије истиче да је парада је дала вечни и незаборавни печат обележавању два велика јубилеја - 100 година од почетка Великог рата и 70 година од ослобођења Београда у Другом светском рату, преноси Танјуг.

На опште задовољство свих грађана Републике Србије, припадници ВС су показали да Србија има снажну, одважну и модерну војску, чије припаднике краси чврстина, одлучност и оданост отаџбини, наводи Николић у поруци објављеној на сајту ВС.

"На вашим лицима видео сам да вам је јака киша била само још један подстицај да свом народу и читавом свету Војску Србије прикажете у најбољем светлу. Грмљавина моторизованог и ваздухопловног ешелона, усклици припадника Речне флотиле и једновремени бат стројевог корака пешадијског ешелона испунили су наша срца поносом и дивљењем", подвлачи Николић.

Председник Србије додаје да су припадници ВС својим радом показали зашто Војска Србија међу грађанима ужива највише поверење.

"Параду оцењујем највишом војном оценом за показане резултате 'одлично'", поручујеНиколић.

Председник истиче да је поносан на Војску Србије и похваљује све њене припаднике који су својим радом допринели да овај значајан догађај буде на највишем нивоу.

"Као председник Републике Србије учинићу све да Војска Србије настави с модернизацијом и убрзаном изградњом својих оперативних способности, како би била још снажнији фактор мира и безбедности на Балкану и шире, и да српски војник сачува оно место у нашем друштву које му вековима с правом припада", наводи председник.

"Оцењујући војну параду највишом оценом, желим вам да и даље будете сигуран ослонац Републике Србије и гарант безбедности свих наших грађана. Наређујем да оцену параде прочитате свим јединицама које су учествовале у паради", закључује Николић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару