Вучић: Србија неће заборавити помоћ Црне Горе

Премијер Србије Александар Вучић упутио је председнику Владе Црне Горе Милу Ђукановићу телеграм са изразима захвалности на помоћи коју је Подгорица упутила током катастрофалних поплава које су погодиле Србију.

Влада Црне Горе саопштила је да се премијер Вучић у телеграму осврнуо на катаклизмичке размере поплавног таласа, у којем се већи део Централне и Западне Србије нашао под водом, уз много изгубљених живота и огромном материјалном штетом, преноси Фонет.

Премијер Вучић је оценио да би губици били многоструко већи да није било помоћи Црне Горе.

"Србија и српски народ никада неће заборавити несебичну и правовремену помоћ Црне Горе и високо цени Ваш гест као израз искреног пријатељства. Вама, господине председниче Владе, дугујем личну захвалност, што сте омогућили да помоћ стигне до оних којима је најпотребнија", истакао је Вучић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи