Читај ми!

Стање на путевима

Саобраћај на појединим деоницама државних путева првог и другог реда у Србији је нормализован, саопштило је Јавно предузеће "Путеви Србије".

Саобраћај се несметано одвија на деоницама Краљево-Прељина, Адрани-Краљево, Краљево-Мрчајевци, Поповац-Орљево, Кнић-Баре и Смедеревска Паланка - Младеновац, наводи се у саопштењу.

Саобраћај је обустављен на Обилазници Јасика-Варварин-Ћићевац због пробијања трупа пута, на деоници Калиманићи-Шилопај због клизишта, као и на деоницама Студеница-Мланча и Умка-Обреновац-Ушће.

Саобраћај је обустављен и на деоницама Жупањац - Горња Топлица, Лајковац-Бргуле, Брајковац-Белановица, Љиг-Латковић, Кадина Лука - Срасле Букве, Дићи-Бољковци, Венчане-Даросава, Аранђеловац-Шаторња, Велика Јасикова - Велики Јасеновац, Браћевац-Црномашница, Злокуће-Ковилово-државна граница с Бугарском.

Пут је, такође, непроходан на деоницама Витановац-Трстеник и Сремска Митровица - Дреновац - Шабац, додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи