Читај ми!

Апел за помоћ Уни Савић

Двогодишњој Уни Савић, која болује од најтежег облика леукемије, потребна је новчана помоћ како би могла да се избори са болешћу. Уна пије лекове који месечно коштају 275.000 динара, а потребно је што пре сакупити новац и за трансплатацију коштане сржи.

Веће самосталних синдиката у Крушевцу и хуманитарно удружење "Мајка Јевросима" апеловали су на грађане, јавна предузећа и установе у том граду да се прикључе хуманитарној акцији и помогну у прикупљању средстава за лечење двогодишње Уне Савић.

На заједничкој конференцији за новинаре председница удружења Јелена Ђорђевић рекла је новинарима да је апел упућен и школској управи.

Ђорђевићева је подсетила да је активиран СМС број 2205 на који се могу слати поруке за ову девојчицу. Цена поруке је 100 динара.

"Уна пије лекове који на месечном нивоу коштају 275.000 динара, а потребно је што пре сакупити новац и за трансплатацију коштане сржи која треба да се уради на клиници у Италији. Тај новац се може сакупити само уз помоћ добрих људи, а ми верујемо у људску доброту", навела је Ђорђевићева.

Председник већа самосталних синдиката Миленко Михајловић каже да су радници увек били спремни да се укључе у овакве акције, упркос лошем материјалном положају указујући да само шира заједница може помоћи овој девојчици.

Dinarski račun: 205-9011005219862-38

Devizni račun:

SWIFT - BIC: DEUTDEFF

SWIFT - BIC: KOBBRSBG, IBAN/ Account Number:9031019889411 RS 35205903101988941194

Maloj Uni možete pomoći i slanjem prazne SMS poruke na broj 2205

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи