Дачић се уписао у Књигу жалости

Поводом смрти Уга Чавеза, премијер Ивица дачић уписао се у Књигу жалости. Дачић је написао да успомена на Уга Чавеза обавезује да се даље развијају добри односи и пријатељство Србије и Венецуеле. Грађани се у Књигу жалости у амбасади Венецуеле могу уписати 12. и 13. марта, од 12 до 16 часова.

Председник Владе Србије Ивица Дачић уписао се данас у Књигу жалости у амбасади Венецуеле у Београду поводом смрти председника Венецуеле Уга Чавеза. 

"Дубоко и искрено саучешће поводом смрти великог пријатеља Србије и вође венецуеланског народа и државе, социјалистичког лидера Уга Чавеза", написао је Дачић у Књизи жалости.

Он је написао и да успомена на Уга Чавеза обавезује да се даље развијају добри односи и пријатељство Србије и Венецуеле.

Дачић је током разговора с представницима Амбасаде рекао да огроман број грађана Србије дели бол народа Венецуеле.

"Уго Чавез је имао велике симпатије према Србији", истакао је премијер.

Грађани се у Књигу жалости могу уписати у уторак и среду, 12. и 13. марта, од 12 до 16 часова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи