Читај ми!

Избачени из школе због крађе дневника

Два ученика гимназије из Куршумлије исписана су из школе, а против једног се води дисциплински поступак зато што су украли два дневника и бацили их у реку Топлицу.

Ученици треће године гимназије у Куршумлији К.М, Б.Н и М.Д имали су лоше оцене па су прво у ђачким књижицама сами исправљали оцене.

У страху да се то не примети, они су пре десетак дана из школе украли два дневника, изнели их из школе а затим их бацили у реку Топлицу.

"За 32 године колико радим у овој школи, ово је други случај да се овако нешто догоди. Починиоци су веома брзо откривени. Двоје ђака је искључено из школе, док се против једног води дисциплински поступак", рекла је Бети директорка Гимназија Љиљана Милојковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи