Читај ми!

Отворене понуде независних продукција

У Галерији РТС-а јавно отворене понуде независних радио и телевизијских продукција које су конкурисале за емитовање на нашим програмима током ове године. Избор независних продукција обавиће Програмски колегијум РТС-а у року од 60 дана од дана отварања приспелих понуда.

Понуде независних радио и телевизијских продукција које су конкурисале за емитовање на нашим програмима током ове године јавно су отворене у Галерији РТС-а.

На конкурс расписан 31. јануара 2013. године, пристигле су 63 понуде. И 89 понуда које су стигле на претходни конкурс до 15. новембра, биће разматране са новопристиглима.

Избор независних продукција обавиће Програмски колегијум РТС-а у року од 60 дана од дана отварања приспелих понуда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи