Читај ми!

Нови директор РФЗО до краја фебруара

До краја месеца знаће се ко ће бити нови директор Републичког фонда за здравствено осигурање, каже министарка здравља Славица Ђукић Дејановић.

Конкурс за избор директора Републичког фонда за здравствено осигурање је завршен, а нови директор требало би да буде познат до краја фебруара, рекла је министарка здравља Славица Ђукић Дејановић.

Она није могла да прецизира колико је пријава за конкурс пристигло, јер како каже, конкурс је завршен јуче, а има кандидата који су конкурисали и поштом, па ће се тачан број знати идуће недеље.

"Од понедељка следи отварање приспелих пријава и до краја наредне недеље биће познато колико кандидата и ко је све конкурисао", рекла је за Танјуг министарка здравља.

Како је објаснила, Управни одбор РФЗО ће од приспелих пријава предложити кандидата за директора, а тај предлог ће министарство проследити Влади Србије на усвајање.

У медијима су се раније као потенцијални кандидати за директора РФЗО помињали бивша директорка Апотеке "Београд" Вукица Коцић Пешић и бивши директор КБЦ "Бежанијска коса" Момчило Бабић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи