Читај ми!

Поступак због скривене камере

Премијер Ивица Дачић покренуо поступак кажњавања одговорних због пропуста који су довели до тога да премијер буде жртва скривене камере, каже Дачићев саветник Ивица Тончев. Аутор скривене камере "Немогућа мисија" рекао је да ни у једном тренутку није била угрожена безбедност председника владе.

Специјални саветник премијера Ивице Дачића за националну безбедност Ивица Тончев, каже да је Дачић покренуо поступак кажњавања одговорних због пропуста који су довели до тога да први човек Владе Србије буде жртва скривене камере.

Тончев је за Блиц рекао да Дачић није дао дозволу да се емитује тај спорни снимак, преноси Танјуг.

"Цео случај биће комплетно испитан", најавио је Тончев и додао да је та скривена камера "ругање Србији, а не премијеру".

Упитан како је уопште могуће да Дачић дође у позицију да буде на мети скривене камере, његов саветник је напоменуо да су људи из Немогуће мисије на ТВ Коперникус злоупотребили поверење, али и пријатељство које премијер гаји према свим новинарима.

"То се више никада неће поновити", истиче Тончев.

Он је најавио да ће премијер искористити законске основе да се санкционишу они који су прекршили закон или новинарски кодекс.

"Кабинет премијера неће дозволити да све ово прође без казни", закључио је Тончев.

Премијеру Дачићу је у скривеној камери подметнута лажна водитељка која није носила доњи веш и седела је тако да то премијер примети.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи