Читај ми!

Сајт РТС-а трећи пут најбољи

Интернет портал РТС-а добитник признања часописа PC Press za најбољи српски сајт у 2012. години у категорији Вести и информације.

Добитник признања PC Press као најбољи српски сајт у 2012. години, у категорији Вести и информације је, трећи пут, Интернет портал Радио-телевизије Србије.

У образложењу за доделу награде жири часописа наводи: 

"Званични сајт медијског јавног сервиса Србије се истакао својим ефикасним, а ипак непретенциозним дизајном и функционалношћу. Насловна страна делује мирно, али су сви потребни линкови лако приступачни. Сајт прати комплетну продукцију РТС-а, али је често и допуњава, а многе емитоване прилоге можете погледати и касније. Садржај можете пратити и кроз андроид апликацију, а труд је уложен и за прилагођавање садржаја особама са посебним потребама. За будућност остаје рад на бољој комуникацији са друштвеним мрежама". 

Сајт Јавног медијског сервиса активиран је са новим, српским доменом: www.rts.rs, 28. јуна 2008. године, вишеструко увећавши број посета у односу на претходни период.

Тиме се РТС сврстао међу водеће онлајн медије у Србији и у сам врх интернет издања регионалних јавних сервиса.

Редакција, као део Информативног програма РТС-а, функционише према професионалним стандардима јавних сервиса и природи медија.

Интернет портал РТС-а сада је водећа српска веб-адреса по прегледаном и преузетом видео-материјалу.

Поред реализованих унапређења софтверске платформе (нпр. доступност садржаја на мобилним комуникационим уређајима или опције Text to Speech) ове године планирају се нова софтверска побољшања и интегрисање, на нов начин, свих веб-садржаја система РТС-а на адреси www.rts.rs.

Интернет портал Радио-телевизије Србије сврстан је 2008. године међу најбољих осам сајтова (Секција информације), на годишњој топ листи домаће интернет заједнице коју, по традицији, крајем јануара саставља часопис PC Press.

Године 2009. и 2010, одлуком жирија часописа PC-press, Интернет портал Радио-телевизије Србије проглашен је за најбољи српски сајт у категорији Вести и информације, док је у прошлогодишњем избору (за 2011. годину) РТС сврстан међу пет најбољих.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво