Читај ми!

Милица из Призрена код премијера

Милица Ђорђевић са породицом била је у гостима код премијера Ивице Дачића. Премијер јој је уручио уџбенике и рекао да је "брига о људима који живе на Косову и Метохији један је од најважнијих задатака државе. Милица је једини српски ђак у Призрену.

Председник Владе Србије Ивица Дачић угостио је јединог српског ђака у Призрену Милицу Ђорђевић и чланове њене породице и том приликом поручио да ће влада пружити сву потребну помоћ за опстанак и побољшање услова живота Срба у том граду и на Косову и Метохији.

"Брига о људима који живе на Косову и Метохији један је од најважнијих задатака државе. Све чинимо да обезбедимо миран и достојанствен живот у јужној покрајини", рекао је Дачић.

Премијер је, како је саопштила владина Канцеларија за сарадњу с медијима, Милици Ђорђевић уручио уџбенике, а састанку су присуствовали министар просвете Жарко Обрадовић и државни секретар у Министарству омладине и спорта Ненад Боровчанин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи