Читај ми!

Петрушићева подржала Параду

Повереница за заштиту равноправности Невена Петрушић подржала је одржавање Параде поноса, која је заказана за 6. октобар.

Након разговора са представницима Организационог одбора Параде поноса 2012 повереница за заштиту равноправности Невена Петрушић пружила je пуну подршку одржавању свих планираних активности у вези са Парадом.

У саопштењу из кабинета поверенице наводи се да је Невена Петрушић разговарала са представницима Организационог одбора Параде поноса 2012. Гораном Милетићем и Бобаном Стојановићем.

Наводи се да су учесници састанка поручили да је право на мирно окупљање гарантовано Уставом и да је држава дужна да осигура безбедност и спречи свако насиље.

"Парада ће бити тест за нову власт и показаће спремност државе да заштити људска права и слободе. Истовремено, ова манифестација ће показати колико смо као друштво и као појединци толерантни и спремни да уважимо и поштујемо различитост сваке особе", пише у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи