Читај ми!

Каменовани нови возови

Каменовани и оштећени нови возови српских "Железница" два дана након што су, у краљевачком железничком чвору, пуштени у саобраћај. Чачанска полиција трага за починиоцима.

Нису прошла ни два дана од како су "Железнице Србије" у редован путнички саобраћај у краљевачком железничком чвору укључиле два нова дизел моторна воза, а обе гарнитуре су у каменовању већ претрпеле знатне материјалне штете, саопштило је то јавно предузеће.

Наиме, у суботу, 15. септембра, на Дан железничара, око 13 часова, у месту Трбушани, недалеко од Чачка, непозната лица каменовала су нови воз српских железница. Чачанска полиција трага за починиоцима.

Гарнитура је саобраћала из Пожеге према Чачку пуна путника, када је засута каменицама.

Слично се догодило и данас у месту Грошници, недалеко од Крагујевца, када је каменован нови дизел моторни воз, који је из Лапова саобраћао према Краљеву.

У саопштењу се наводи да нема повређених, као и да ће "Железнице Србије" поправити оштећења, а возови, у интересу путника, наставити да саобраћају.

"Железнице Србије" ће учинити све што је у њиховој моћи да своје возове, имовину и путнике заштите од бахатих и насилничких појединаца, а очекује се и подршка свих државних органа да се оваква појава спречи и починиоци казне због угрожавања јавне безбедности у железничком саобраћају, наводи се у саопштењу.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи