Читај ми!

"Бус плус" наплаћује поруке

Од недеље ће се наплаћивати "СМС сервис", услугa којом су се путници информисали о доласку аутобуса у Београду. Цена поруке од 2,5 до 3 динара.

Услуга информисања путника о доласку возила јавног превоза на станицу, позната као "СМС сервис", која је претходних шест месеци била бесплатна, од недеље ће почети да се наплаћује.

Како је саопштило предузеће "Бус плус", цена поруке за кориснике "Телеком" и "Вип" мреже износиће 2,5 динара без ПДВ-а, док ће корисници "Теленора" за ову услугу издвајати три динара без ПДВ-а.

"Ова услуга до сада је наишла на велико одобравање грађана. У протеклом периоду дневно је бележено у просеку 800.000 упита за обавештење о наиласку возила", наводи се у саопштењу.

Информисање путника, додаје се, доприноси већој ефикасности читавог система јавног превоза због могућности планирања вожње и преседања.

Позивом на *011*код станице# путници могу да сазнају колико станица су удаљена по два возила свих линија која пристижу. Поред тога, на линијама 7, 17, 23, 29 и 95 могуће је добити и податак о наиласку возила у минутима.

Путници који чекају превоз на почетним станицама, добијају увид о удаљености возила која наилазе из супротног смера, напомиње се у саопштењу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи