Читај ми!

Стигла вода у српске школе

Укључена вода у свим школама наставе на српском језику у Грачаници, дан пошто су директори школа одлучили да прекину наставу због недостатка елементерних услова за рад.

У свим школама наставе на српском језику у Грачаници и околним селима укључена је вода, дан пошто су директори тих установа одлучили да прекину наставу због недостатка елементарних услова за рад, јавља дописник РТС-а.

Одлуку о укључењу воде школама донели су званичници регионалног водовода и општине Грачаница. Рачуни за четири школе на централном Косову, а због којих им је вода искључена, износе око 25 хиљада евра.

Школама је вода укључена на месец дана, за које време треба да буде решен проблем наплате пристиглих рачуна.

Одлука да се за око три хилљаде ученика прекине настава донета је јуче, првог дана нове школске године, пошто је утврђено да без воде у школама нема основних услова за извођење часова и да постоји ризик избијања епидемије.

Настава је обустављена у школама у Лапљем Селу, Грачаници, Сушици и Преоцу.

Поред воде, неким школама наставе на српском језику на централном Косову искључена је и струја, такође због неплаћених рачуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи