Читај ми!

Праве или лажне распородаје

У августу и септембру снижења су честа појава посебно она за ђаке. Због тога ће трговци проверавати колико су стварне распродаје школског прибора, опреме за школу као и обуће и одеће за децу.

Крај августа и почетак септембра, по правилу је период када се највише троши на припрему ђака за школу, па су снижења цена школског прибора и опреме добро дошла. Међутим, према искуству родитеља, поједина оглашена снижења само су мамац за повећање промета. Тржишни инспектори, до краја септрембра, провераваће распродаје школског прибора, опреме за школу као и обуће и одеће за децу.

Тржишна инспекторка Ружица Мацановска каже да би за почетак требало да стоји и стара и нова цена.

"Потрошач мора да буде упознат са нижом и претходном ценом а из документације о улазу робе, калкулација, нивелације утврдиће се да ли је огласна порука тачна и да ли одговара стварном стању", додаје Мацановска.

Верује се да су распродаје женска страст па ако се плаћа на одложено пазари се и не планирано. Међутим поставља се питање да ли реч о стварним снижењима или су такве акције маркетиншки трик зарад повећања промета.

Тржишни инспектори, до краја септембра, контролисаће веродостојност огласних порука за августовска и септембарска снижења. Посебно се проверавају распродаје школског прибора и опреме за школу, укључујући обућу и одечу за децу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи