Читај ми!

Партизан, у одбрану трона

Црно-бели крећу у одбрану титуле Европског првака. Прва препрека је мађарски Сегед. Тренер ватерполиста Партизана Игор Милановић изјавио је да његови изабраници немају императив одбране титуле у Евролиги, али да ће учинити све да сваком ривалу загорчају живот. Меч се игра у суботу на Бањици са почетком у 20.00 часова.

Црно-бели се налазе у Ц групи елитног такмичења са мађарским клубовима Вашашом, Сегедом и Егером, а сезону отварају у суботу увече на Бањици против Сегеда. "Упали смо у групу са мађарским клубовима. На неки начин сагледаћу много боље могућности екипе у овим утакмицама. Сада нас очекује меч са Сегедом и позивам публику да буде Партизанов осми играч и створи амбијент какав прижељкујемо", рекао је Милановић на конференцији за новинаре.

"Императив је да играмо за Партизан и његово име. Покушаћемо да сваком противнику загорчамо живот, ма где играли, а поготово на Бањици. Никоме неће бити лако против нас, па ни Про Реку, ако се сретнемо ове сезоне", рекао је Милановић на данашњој конференцији за новинаре.

Он је додао да Партизан жели победу против Сегеда, али да у том мечу првенствено жели да види могућности тима. "Ово је велики изазов за нову, подмлађену екипу Партизана. Желим да са екипе скинем притисак који имају самим тим што играју за Партизан, његову историју, традицију, што је актуелни првак Европе. Императив није одбрана титуле, већ стварање тима у циклусу од две, три године", рекао је Милановић.

Шампионски тим Партизана између две сезоне напустили су Андрија Прлаиновић, Душко Пијетловић, Никола Рађен и Теодорос Хаџитеодору.

Репрезентативни голман Слободан Соро рекао је да са младом екипом жели да покаже што више. "Када смо летос променили тим осетио сам растерећеност и веровао сам да ћу Евролигу дочекати без притиска. Мислио сам имамо солидну екипу, али када је одржан жреб, појавила ми се опет она жеља за доказивањем", поручио је Соро.

Центар Милош Королија рекао је да је тим промењен, али да је филозофија игре остала иста. "У нашој групи нема изразитих аутсајдера ни фаворита. Група је уједначена и све утакмице ће бити неизвесне. Верујем да имамо квалитет да се носимо са свима и да можемо у четвртфинале", рекао је Королија.

Утакмица Партизан - Сегед игра се у суботу од 20 часова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару