Милановић задовољан

Тренер ватерполиста Партизана Игор Милановић изјавио је да је задовољан наступом његових играча у вечерашњем мечу у Београду с мађарским Егером, иако су имали велику разлику из првог меча четвртфинала Евролиге.

"Задовољан сам вечерашњом реакцијом мојих играча, упркос резултату из првог меча против јаке екипе Егера. Преостаје да у наредном периоду припремим и себе и екипу за 14. мај, када би требало да пружимо свој реални максимум", рекао је Милановић.

Партизан је вечерас победио са 10:5, а у првом мечу у гостима славио је са 12:4. У полуфиналу завршног турнира Евролиге, који почиње 14. маја у Напуљу, играће с победником дуела Про Реко - Будва, а то ће највероватније бити италијанска екипа.

"Хтео бих да захвалим публици на подршци коју су нам пружали целе сезоне, а и вечерас су дошли у завидном броју. Рекао сам и пре утакмице да ћемо дати 105 одсто својих могућности, што смо и учинили", рекао је Милановић. "Ми, ипак, радимо нешто друго - спремамо се за 'фајнал фор', јер смо већ после првог меча у Егеру знали да пролазимо даље", додао је тренер Партизана.

Андрија Прлаиновић био је, међутим, критички расположен према наступу своје екипе.

"Вечерас смо одиграли можда и најслабију партију на домаћем терену ове сезоне. Нисмо ипак имали потребе да се максимално трошимо због резултата из прве утакмице. Мислима смо већ на 'фајнал фору'. Вечерас се можда видео и умор у нашој игри, али већ сада смо направили велики резултат ове сезоне. Међутим, нећемо ту да станемо", рекао је Прлаиновић.

Голман Слободан Соро похвалио је игру свог тима и рекао да је Партизан у двомечу потврдио да је с правом фаворит у двомечу. "Максимално смо одиграли обе утакмице, а мислим да не постоји екипа на свету која може да нас добије на Бањици, а камоли са осам и више голова разлике колико је њима било потребно. На фајнал-фору нема фаворита, може да одлучи тренутак инспирације", рекао је Соро.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару