Читај ми!

Србија против Црне Горе за друго место у групи на Светском првенству (5.00, РТС1)

Ватерполисти Србије против Црне Горе играју трећи меч у Групи Д на Светском првенству у Фукуоки, а од исхода ће зависити поредак на табели и даљи ток такмичења за две селекције. Директан пренос меча је од 5.00 часова на Првом програму РТС-а, кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

После два одиграна кола у Групи Д на Светском првенству, и Србија и Црна Гора обезбедиле су осмину финала такмичења, а од исхода међусобног дуела зависиће пласман на табели.

Обе селекције имају половичан успех у прве две утакмице - пораз од Шпаније и убедљив тријумф над Јужном Африком, с тим да "делфини" имају бољу гол-разлику.

То значи да евентуални нерешен резултат води Србију у осмину финала са другог места на табели, а то значи и номинално слабијег ривала у борби за пласман међу осам најбољих селекција.

Другопласрана екипа из Групе Д у осмини финала игра против трећепласиране из Групе Ц и обрнуто, а у тој групи одлучујући дуел за друго место играју Хрватска и домаћин Јапан.

Прво место у Групи Ц обезбедила је Мађарска, док је прва у Групи Д Шпанија, па су ове две селекције обезбедиле директан пласман у четвртфинале.

Треба истаћи да Србија на Светском првенству игра са седам нових играча, а селектор Урош Стевановић дебитује на клупи "делфина" на великим такмичењима.

Директан пренос меча између Србије и Црне Горе на програму је у 5.00 сати ујутру по средњоевропском времену на Првом програму РТС-а, док кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара