Читај ми!

Вујасиновић: Меч са Валисом послужиће као припрема за ЛШ

Тренер ватерполиста Новог Београда Владимир Вујасиновић рекао је да је меч са Валисом одлична прилика за припрему пред следећи дуел у Лиги шампиона. Нови Београд у суботу од 19.45 дочекује екипу Валиса у шестом колу Суперлиге Србије, а новобеоградски састав јури шести узастопни тријумф у домаћем шампионату.

"Имали смо три дербија у домаћем првенству и прво коло Лиге шампиона. Био је то напоран период, поготово психички за нови тим као што смо ми. Успели смо да дођемо до победа у сва четири меча, што је и био наш циљ. Искористили смо последњих пет дана да се, пре свега, ментално мало опоравимо, али и да се физички ''напунимо''.

"Очекује нас утакмица против Валиса у суботу, која ће нам послужити као припрема за Лигу шампиона и утакмицу против Олимпијакоса у уторак. Изузетно јак противник који долази на наш базен и ми ћемо сигурно желети да изађемо као победници", рекао је Вујасиновић на конфренцији за медије.

Тренер Новобеограђана говорио је и о очекивањима у наставку сезоне.

"У наредном периоду нам почиње и Јадранска лига, па ћемо после тог дуела са Олимпијакосом све снаге усмерити на припрему тог турнира. Надам се да ће све ићи у добром смеру, као што је ишло и до сада", констаовао је Вујасиновић.

Екипа Валиса најпријатније је изненађење досадашњем тока домаћег шампионата. То је тренутно четвртопласирани тим на табели са три победе и по једним ремијем и поразом.

Из тог разлога ватерполиста Новог Београда Василије Мартиновић утакмицу против екипе из Ваљева види као одличну припрему за предстојеће изазове у Лиги шампиона.

"Утакмицу против Валиса искористићемо на најбољи могућ начин да се спремимо за Олимпијакос. Потрудићемо се да се што боље уиграмо, повратка неких играча који су у протеклом периоду прележали вирус корона. Олимпијакос је један од главних конкурената за освајање Лиге шампиона и потрудићемо се да остваримо победу", рекао је Мартиновић.

О резултатима у базену, али и ван њега од почетка сезоне говорио је спортски директор Новог Београда Слободан Соро, који је истакао да све функциониште како треба, као и да у наставку сезоне очекује још боље резултате на свим фронтовима.

"Иза нас су два месеца тренинга и утакмица. Одиграли смо три дербија и из све три утакмице изашли као победници. Осетили смо неку своју снагу али и увидели неке грешке, на чему треба да се поради", истакао је Соро.

Очекују нас још четири утакмице у Лиги шампиона до краја календарске године, каже Соро.

"То су мечеви против Олимпијакоса код куће, против Јадрана у Сплиту, против Ференцвароша и Динама у Тбилисију. Чека нас напоран период који се односи на Лигу шампиона и Јадранску лигу, која ће се од 24. до 27. новембра играти на нашем базену."

"Клуб одлично функционише и у базену и ван њега. Мислим да је организација до сада била на завидном нивоу, а сигурно има још простора да се то још унапреди. Надам се да ће до краја сезоне све бити на најбољем могућем нивоу. Растемо као екипа, као клуб и то је најважније. За сада је све како треба да буде. Надам се да ће тако и да остане", закључио је Соро.

четвртак, 01. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару