Војводина ће покушати да изненади Сегед

Тренер Ватерполо клуба Војводина ОТП Дејан Станојевић изјавио је да ће његови играчи ући максимално ангажовано у реванш утакмицу четвртфинала ЛЕН купа и покушати да у гостима изненаде екипу Сегеда.

 Станојевић је на конференцији за новинаре рекао да и даље мисли да је искусна мађарска екипа фаворит за пролазак у полуфинале, али да његов тим, уз максимално ангажовање и одговорност у игри, има шансе да победи.

"Ми смо и у првом сусрету играли одговорно и максимално ангажовано, али смо имали лошу реализацију све до последње четвртине, када смо сустигли вођство Сегеда од 10:6. У суботу почињемо од нуле и немамо шта да изгубимо", рекао је тренер Војводине.

Станојевић је казао да и у реваншу очекује да ће Сегед играти статично, са пуно контакта и да ће се ослањати на искуство, због чега не види разлог да његов тим крене агресивно.

"Не видим разлог зашто и у реваншу не бисмо наметнули агресивну игру и на тај начин добро отворили утакмицу. Ми ћемо у сусрет ући максимално и покушати да изненадимо и победимо", рекао је први стратег ватерполиста Војводине.

Један од најбољих стрелаца акипе у првом сусрету Милош Ћук рекао је да су играчи свесни да им предстоји најзначајнија утакмица у досадашњој каријери и да им је жеља да покажу у базену да вреде и да могу да парирају добрим европским екипама.

"Победа није немогућа и даћемо све од себе да то и учинимо", рекао је Ћук.  Његов колега Урош Калинић рекао је да Војводина има снаге да се носи са Сегедом и, ако играчи не подлегну атмосфери на трибинама, могу да учине утакмицу веома занимљивом и на крају остваре добар резултат.

Реванш утакмица између Сегеда и Војводине игра се у суботу, 7. фебруара, на пливалишту у Сегедину. Први меч завшен је без победника 10:10.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару