Миленковић: Про Реко је фаворит, Филиповић: Нема опуштања

Тренер ватерполиста Партизана, Зоран Миленковић, изјавио је да је екипа Про Река главни фаворит за освајање Лиге шампиона, док је ватерполиста Про Река, Филип Филиповић, рекао да очекује занимљив меч и да његов тим не сме да се опусти.

"Састаћемо се са екипом која је направљена да освоји Лигу шампиона и састављена је од играча који су оно најбоље што ватерполо у овом тренутку има", рекао је Миленковић на конференцији за новинаре.

Првотимци Партизана од прошле седмице поново тренирају на Бањици, а први меч у свом базену у 2017. години играју у среду када ће у оквиру петог кола Лиге шампиона дочекати италијански Про Реко.

Екипа из Ђенове је, по ранијем договору тренера, у Београд стигла у недељу, па ће ће црно-бели пре меча спаринговати са италијанским тимом, који од летос води Владимир Вујасиновић, а у њему играју српски олимпијци Филип Филиповић, Душко Пијетловић и Душан Мандић.

"Драго ми је да смо се вратили на Бањицу, а рад са Про Реком ће нам много значити да тренирамо јако, квалитетно, а то је оно што нам је у протеклих месец дана недостајало. Рад и утакмица са Реком за нас су прилика да сазревамо, учимо од јачих, искуснијих, квалитетнијих играча, од ватерполо величина", рекао је Миленковић.

Све најталентованије и најквалитетније што српски клупски ватерполо тренутно се добрим делом налази у Партизану. Тим момцима је потребна подршка, а ово је сјајна прилика да се докажу, да дају све од себе. О улози фаворита нема потребе да причамо. Екипа Про Река је знатно испред нас, али ми ћемо се трудити да дамо све од себе и да дођемо до резултата који би био прихватљив да деца која играју у Партизану добију додатни мотив и сазреју за изазове који нам следе", рекао је Миленковић.

"Одувек је важило да ни једна екипа, па ни Про Реко, не може опуштено да уђе у меч са Партизаном на Бањици, посебно што ће нам ривали бити момци који много обећавају. Сигуран сам да ћемо дати тренутни максимум. Позивам све љубитеље спорта да дођу на Бањицу, јер очекујем интересантан меч, између осталог и зато што смо ми сада у припремном периоду и ово неће бити једна од најбољих утакмица Про Река. Позивам навијаче да подрже пре свега ватерполисте Партизана, а и да виде екипу Про Река", рекао је Филиповић на конференцији за новинаре.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару