Лига шампиона, пораз Партизана од Егера

Ватерполисти Партизана на свом терену поражени од мађарског Егера (8:9) у мечу другог кола Лиге шампиона. Огњен Стојановић најефикаснији на мечу са четири поготка, победу гостима донео Милош Ћук у последњем минуту сусрета.

Ватерполисти Партизана забележили су и други пораз у Лиги шампиона, пошто су у мечу другог кола на свом терену изгубили од Егера 8:9.

Млади тим црно-белих одиграо је одличан меч, до краја су држали егал са много искуснијом екипом мађарског вицешампиона, али су на крају искуство и квалитет противника дошли до изражаја.

Победоносни гол за Егер постигао је српски репрезентативац Милош Ћук, у последњем минуту утакмице на Бањици.

Најефикаснији играч сусрета био је играч Партизана Огњен Стојановић са четири поготка.

Црно-бели у наредном колу гостују Хановеру 21. децембра, док Егер дочекује Про Реко.

Миленковић: Одиграли смо на високом нивоу

Тренер ватерполиста Партизана Зоран Миленковић рекао је да су црно-бели одиграли добар меч против Егера и додао да нема шта да замери својим играчима.

"Одиграли смо на врло високом нивоу. Били смо равноправан ривал далеко искуснијој екипи која има моћне играче, која је скуп сјајних ватерполиста из Мађарске, Србије и Црне Горе", рекао је Миленковић.

Црно-беле је у другом колу Лиге шампиона на Бањици савладао мађарски Егер са 9:8.

"Партизанови првотимци су одиграли на најбољи могући начин. Немам шта да им замерим. Остаје жал што нисмо освојили бар бод", додао је тренер Партизана.

Најбољи стрелац у редовима Партизана био је Огњен Стојановић. Он је меч завршио са четири гола.

"Јесмо изгубили, али много нас охрабрује што смо показали да, кад пружимо максимум, можемо да играмо у егалу са најбољим европским екипама", рекао је Стојановић. 

Овако је протекао меч између Партизана и Егера: 

19.40 – Крај, Партизан – Егер 8:9.

Црно-бели су имали 8:8, стрелац је био Стојановић, да би коначан резултат поставио Милош Ћук, репрезентативац Србије у дресу Егера.

19.24 – После три четвртине, Партизан – Егер 7:8.

Први пут Егер води на крају једне од четвртина. Стојановић донео предност црно-белима, Ковач и Декер преокренули резултат. До крајатреће деонице у листу стрлаца уписали се Драшовић и Ердељи.

19.03 – Полувреме, Партизан – Егер 5:5.

Добар резултат имају црно-бели н полувремену. Прво је Бедо изједначио на 3:3, Стојановић донео нову предност Партизану. Егер стиће до предности головима Хошњанског и Вапенског, да би Јанковић изједначио на 5:5.

18.45 – После прве четвртине, Партизан води против Егера са 3:2.

Гости су повели голом Ћука, да би црно-бели преокренули преко Стојановића и Јакшића. Хошњански доноси изједначење Егеру, али Јакшић другим голом на мечу поставља резултат првог полувремена.

18.30 – Почео је меч на Бањици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару