Митровић: Нисам видео руку, председник честитао другарски

Ватерполо репрезентативац Србије Стефан Митровић тврди да је приликом доделе медаља на Европском шампионату у Београду инстинктивно поздравио публику не видевши испружену руку председника Томислава Николића.

Митровић је у саопштењу медијима, реагујући на текст у дневном листу Курир, истакао да је у тренутку доделе медаље и бурног аплауза, инстинктивно поздравио публику, али да је само пар секунди након тога примио честитке од председника, и то на другарски начин, којим се обично поздрављају спортисти.

"Уопште не желим да се моје име или неки гест повезује са политиком, која ме уопште не занима. Сваки пут до сада увек сам био на располагању свим представницима медија за било које спортске разговоре. А да бих био и вама, мораћете да се извините за нанету увреду", истакао је Митровић.

Он је додао да такав однос ничим није заслужио.

"Жао ми је што у данима када спорт којим се бавим доживљава изузетне оцене са свих страна, морам да реагујем на нешто што нема везе ни са ватерполом, ни са мном, нити одговара истини", закључио је Митровић.

Србија је у финалу шампионата Европе победила Црну Гору са 10:8 и освојила трећу узастопну титулу.

Број коментара 42

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи