Читај ми!

Почасни дочек за црногорске ватерполисте у Тивту

Авион који је превозио ватерполо репрезентацију Црне Горе дочекан је свечаним поздравом, воденим луком, који се у ваздухопловству користи у изузетним приликама, односно када се указује највиша почаст.

У финалу Европског првенства Србија је одбранила титулу и трећи пут узастопно освојила шампионски трофеј, али су црногорски ватерполисти пласманом у финале обезбиједили наступ на Олимпијске игре у Рио де Жанеиру због чега су на аеродрому у Тивту дочекани уз највеће почасти. 

Капитен црногорске репрезентације Никола Јановић рекао је да се Црна Гора поново вратила у свјетски врх.

"Свакако је ноћ била непреспавана. Ово је историјски успех, посебно посљедње три утакмице су за анале. Вратили смо се у светски врх, изборили смо пласман на Олимпијским играма и то што смо хтели. Све што сам изјавио синоћ о суђењу мислим и данас. Требамо да будемо поносни на овај резултат, пронашли смо праву атмосферу и мотив током целог првенства", рекао је Јановић.

Јановић је истакао да сада треба размишљати о припреми за Олимпијаду у Рију.

"Рекао сам пре Европског првенства да треба бити реалан и прво треба обезбедити пласман на Олимпијаду. Сада морамо да седнемо и да размислимо о Рију. Доста нас је на заласку каријере, али ту је још доста момака који надолазе, тако да ваља направити стратегију за Рио. Сада ипак желимо да уживамо и прославимо овај успех", закључио је Јановић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи