Читај ми!

Италија, напросто, прејака за Србију

Италијанке су, просто и једноставно, осетно боље од ватерполисткиња Србије у овом моменту. Коначан резултат (3:19) то, боље него ишта друго заиста, осликава.

Женска ватерполо репрезентација Србије изгубила је са 3:19 (1:6, 1:4, 1:6, 0:2) од Италије у последњој утакмици четвртог кола Групе Б Европског првенства у Београду.

Италију је до победе предводила Емоло са четири гола, Бјанкони је додала три, а по два су постигле Ајело, Гариботи и Табани.

Голове за Србију постигле су Јаковљевић, Ивковић и Рудић.

Италијанске су од почетка утакмица диктирале темпо, па су већ после нешто више од три минута игре у првој четвртини водиле са 3:0.

Ватерполисткиња Србије Богларка Рудић је на другој страни ударцем са дистанце смањила заостатак, али је то је било све што су изабранице Владимира Бајковића успеле да ураде у првих осам минута.

Селекција Италије наставила је са организованом игром у нападу и чврстом у одбрани, па су на крају оправдале улогу фаворита и оствариле убедљиву победу пред око 2.000 гледалаца у београдској Комбанк арени.

Италијанкама је ово четврта победа на шампионату у исто толико мечева, док Србија има један тријумф и три пораза.

Изабранице Владимира Бајковића у уторак ће се од 17.15 састати са Француском у борби за пласман у четвртфинале, док Италија од 15.45 игра дерби Групе Б са селекцијом Шпаније.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи