Младеновић: Злато ватерполиста увертира за ЕП у Београду

Злато јуниорске ватерполо репрезентације Србије на Европским играма у Бакуу најбоља је увертира за првенство Европе које ће се у јануару 2016. одржати у београдској Арени, истакнуто је на свечаном пријему младих ватерполиста у Скупштини града.

"Поново су, као и много пута до сада, ватерполисти обрадовали наш народ. Надам се да че Србија и на првенству Европе освојити злато", поручио је заменик градоначелника Андреја Младеновић.

Он је оценио да су ватерполисти својим понашањем и резултатима прави узор младим генерацијама.

"Млади људи у вама виде узор, а ваша медаља је и њима подстрек да почну да се баве спортом", рекао је Младеновић.

Селектор ватерполо репрезентације Србије до 17 година Зоран Миленковић истакао је да је злато у Бакуу освојено захваљујући великом раду, пожртвованости и вери играча.

"Злато је освојено добрим радом, дисциплинованим понашањем и вером играча једних у друге", рекао је Миленковић и поручио да ће медаља из Бакуа представљати драгоцени извор инспирације у даљој каријери младих ватерполиста.

"Баку је било место сазревања за све играче који су показали не само да умеју да буду најбољи у одлућујучим тренуцима, већ пре свега како се игра за Србију", поручио је Миленковић.

Ватерполисти Србије освојили су злато на првим Европским играма у Бакуу, пошто су у финалу у суботу савладали селекцију Шпаније са 8:7.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи