Читај ми!

Савић: Одлучиће нијансе!

Меч четвртфинала светског првенства у ватерполу између Србије и Црне Горе одлучиће нијансе, сматра селектор "делфина" Дејан Савић. Утакмица се игра од 20.15, уз директан пренос на Радио-телевизији Србије. Капитен Србије Вања Удовичић истакао је да Црногорци имају одличну репрезентацију.

Селектор ватерполиста Србије Дејан Савић рекао је данас да ће нијансе одлучити победника у дуелу са Црноом Гором у четвртфиналу Светског првенства у Барселони.

"Иста школа, исти карактери, квалитети. Одлучиваће нијансе. Црна Гора има сјајне шутере Ивовића и браћу Јановић, одличне контре и решења са другим центром. Играли смо, заједно смо и тренирали. Сутра све то пада у воду. Огроман је улог, знамо шта победа доноси. Атмосфера код нас врхунска, даћемо све од себе али треба бити свестан да имамо одличног противника", рекао је Савић са сајт Ватерполо савеза Србије (ВСС).

Црногорски селектор Ранко Перовић навео је да је дуел са Србијом дошао прерано на турниру.

"Србија је сјајна екипа, знамо се и биће потребно много снаге да се победи. Увек ми је импоновала мирноћа игре Србије у одлучујућим моментима. Ту има детаља које морамо да средимо. Не побеђује увек фаворит, имамо своје разлоге за наду", рекао је Перовић.

Капитен Србије Вања Удовичић истакао је да Црногорци имају одличну репрезентацију.

"Немојте да мислите да мотив није исти али оно што нас разликује јесу медаље. Они су сјајна екипа и сигурно је да су могли да имају и више одличја до сада", изјавио је капитен.

Слободан Никић оценио је да ће ситуације са играчем мање решити питање победника.

"Овакав меч одлучују нијансе и игра одбране. Ко се боље снађе у игри са играчем мање ближи је успеху. Нема дилеме да су одлична екипа са врхунским играчима", навео је Никић.

Голман репрезентације Србије Гојко Пијетловић истакао је да је Црна Гора "гладна" победа против Србије.

"То им је и мотив и притисак, али у овом случају су благи фаворити. Решаваће одбране. Први пут играмо у вечерњем термину, али то неће бити проблем", поручио је Пијетловић.

Од 2007. године до данас Србија и Црна Гора састале су се 17 пута. Србија је славила 10 пута, уз шест победа Црне Горе и један реми.

Утакмица четвртфинала СП у Барселони између Србије и Црне Горе игра се од 20.15, уз директан пренос на Радио-телевизији Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи