Читај ми!

Преко Румуна до четвртфинала

Наредни противник "Делфина" у осмини финала Светског првенства је Румунија. Селектори оба тима су се сложили да Румунија ипак није екипа која може озбиљније да угрози Србију. Меч је на програму у недељу од 17.30.

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић рекао је да су мисли усмерене само на утакмицу са Румунијом у осмини финала Светског првенства, али да то није ривал који може озбиљније да угрози његову екипу.

"Улазимо у други део првенства, наше је да радимо и да у овој ситуацији учинимо све да меч дочекамо спремни. Само ми је Румунија у глави. Није то онај ривал који је знао да нас угрози, али сада тражим максималан улазак у игру, без опуштања ниједног тренутка", рекао је Савић уочи дуела са Румунијом.

Српски репрезентативац Филип Филиповић истакао је да очекује да његов тим у наставку Светског првенства у Барселони заигра 20 до 30 одсто боље него до сада.

"Очекујем да у наставку такмичења заиграмо бар 20 до 30 одсто боље. Досадашњим делом сам делимично задовољан, највише реакцијом против Мађара, када су претили да анулирају нашу предност", навео је Филиповић.

Ако елиминише Румунију, Србија ће у четвртфиналу играти против победника дуела између Црне Горе и Канаде.

"Знао сам да ће Немачка да победи Румунију. Са те стране нама име ривала у осмини финала није много ни значило. Ипак, ово је важнији део првенства, који захтева максималну концентрацију и верујем да ћемо бити успешни. Евентуални сусрет са Црном Гором јесте занимљив, али овде има одличних екипа, на пример Грчка", рекао је Андрија Прлаиновић.

Селектор Румуније Влад Хаџију рекао је да је тешко да његова екипа победи Србију.

"Вероватно нећемо победити Србију, али верујем да овај тим може да игра све боље и боље", рекао је селектор Румуна.

Утакмица између Србије и Румуније игра се у недељу од 17.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи