Читај ми!

Звезда прави "дрим-тим"

Андрија Прлаиновић, Рађен, Вапенски, Душко Пијетловић... и Денис Шефик од данас у Звезди.

Београдски ветерполо клуб Црвена звезда направио је "репрезентацију Србије"! Осим Андрије Прлаиновића, "црвено-бели" довели су и Николу Рађена, Душка Пијетловића, Бориса Лапенског и искусног голмана Дениса Шефика који је некада бранио за Србију, а сада је репрезентативни голман Црне Горе.

Већина репрезентација на Олимпијским играма у Лондону имала је играче из својих лига и то је велика предност за сваки национални тим. Надам се да ће тако бити убудуће и код нас. Срећан сам што се појавио још један клуб у Србији који може да се надмеће за шампионску титулу", рекао је Прлаиновић.

Рађен је такође изразио наду да ће окупљање репрезентативац у Звезди додатно допринети развоју српског ватерпола.

"Не знамо тренутно какве су могућности овог тима, али верујемо да ћемо уз помоћ навијача направити много. Драго ми је да је Србија добила још један ватерполо клуб, најдраже је играти у својој земљи, посебно због тога што постоји ривалитет између Звезде и Партизана", поручио је он.

И трећи бивши играч Партизана, који ће наредне сезоне носити црвено-белу капицу Душко Пијетловић рекао је да је задовољан због повратка кући.

"Учинићу све да испуним задате услове и помогнем клубу. Жеља нам је да освојимо титулу, а трудићемо се да одемо што даље у Европи", истакао је Пијетловић.

Голман селекције Црне Горе Денис Шефик, такође бивши члан Партизана, констатовао је да је велика ствар што ће Србија наредне сезоне имати вечити дерби у ватерполу.

"Публика ће моћи да ужива и то је најважније. Амбиције клуба су јасне и потрудићемо се да оправдамо поверење" рекао је Шефик.

Млади репрезентативац Борис Вапенски одлучио је да се пресели из Новог Сада у Београд.

"Веома сам срећан што ћу бити у истој екипи са тако врхунским играчима. Надам се да ћемо имати сјајну сезону", закључио је Вапенски.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару