Нисмо могли ништа

Србија поправила шут од прошле године, сматрају Шпанци. Наваро: Нисмо могли ништа. Гарбахоса: Морао сам боље да браним Теодосића. Скариоло: Болно је, поносан сам на свој тим.

Крај владавине шпанских кошаркаша. Владајући светски и европски шампиони неутешни после тројке која је означила конац невероватних успеха сјајне генерације, али вероватно и последњи меч у коме је Шпанце водио Италијан Серђо Скариоло.

"Најтеже је изгубити утакмицу попут ове на самом њеном крају. У овом тренутку све то делује веома болно, али сам ја поносан на моје играче. Шут нас у појединим тренуцима није служио, а ривал је и из трка погађао. Ипак, имали смо веома лепе серије, вратили се у живот а на крају нисмо успели да потпуно преокренемо резултат у нашу корист. Шут Теодосића је стварно био из 'центра града', а и Србија је генерално много бољи шутерски тим када се ради о тројкама него случај прошле године", рекао је Скариоло.

Сјајно крило Реала, Хорхе Гарбахоса је био посебно потресен поразом, јер је управо преко њега Теодосић "забио" последње поене на утакмици.

"Болно је, болно изгубити на овај начин. Могао сам боље да нас одбраним, али шта да радим. Сада нема смисла да коментаришем Теодосићев шут. Ово је врло хладан, тужан тренутак за нас, свака екипа би се осећала исто да је на нашем месту", рекао је Гарбахоса.

Најбољи међу Шпанцима и један од најбољих европских играча последњих година, велики Хуан Карлос Наваро рекао је да је његов тим био немоћан против Србије.

"Тежак је ово тренутак за нашу екипу. Па опет, сами смо криви јер смо имали дуге периоде у којима готово да нисмо играли одбрану, а наш ривал је притом настављао да погађа тројке. Били су веома прецизни и у транзицији, једноставно нисмо могли да их зауставимо. Морамо сада да се издигнемо из овог тренутка, а лично - поносан сам на екипу јер је се борила до самог краја", рекао је Наваро.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво