Дијамантидис најавио повлачење

Један од најбољих кошаркаша Грчке Димитрис Дијамантидис најавио је повлачање из репрезентације после пораза од Шпаније у осмини финала Светског првенства у Грчкој. Дијамантидис са Грчком има освојено "злато" на ЕП у Београду, као и "сребро" са Светског првенства у Јапану.

Сада већ легендарни грчки кошаркаш Димитрис Дијамантидис најавио је, после пораза од Шпаније, да се повлачи из националне репрезентације.

"Ово је крај једног дугог путовања, које је имало много лепих тренутака, као у Београду или Јапану. Време је да препустим место млађим играчима", изјавио је Дијамантидис грчкој телевизији.

Годинама сматран за једног од најбољих одбрамбених играча у Европи, Дијамантидис је био један од најбољих кошаркаша у поразу Грчке у осмини финала Светског првенства.

Дијамантидис (30) је дебитовао за национални тим у Атини, на Олимпијским играма 2004. године и од тада је један од кључних играча грчке репрезентације.

Бек Панатинаикоса 2005. године освојио је златну медаљу на Европском првенству у Београду, а годину дана касније био је део тима који је савладао Американце и домогао се сребрне медаље на Светском првенатву у Јапану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара