Читај ми!

Господо, не будите смешни

Ноле је озбиљан играч. Ђоковић демантовао писање појединих медија да, упркос повреди рамена, учествује на турниру у Паризу само због бонуса од 1,6 милиона долара. Он је такве наводе назвао "смешним".

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић демантовао је данас спекулације појединих медија да је његово учешће на турниру Mастерс серије у Паризу повезано са бонусом од 1,6 милиона долара.

Овај бонус, наиме, следује светском броју један под условом да заигра на свих осам мастерса у сезони, а Новаков наступ у Паризу био је неизвестан због повреде рамена задобијене прошле седмице на турниру у Базелу.

"То је заиста смешно. Не знам како људи долазе до такве приче. Ја сам чуо да ћу се појавити на терену и играти само да бих добио тај новац. Мислим, стварно је смешно", изјавио је српски тенисер. Новак је навео да у Паризу жели да игра добро колико год је могуће и да спремно дочека завршни турнир сезоне у Лондону.

"Наступио сам у Базелу после дуготрајне паузе и одиграо неколико мечева, међутим, треба ми више до Лондона. То је за све нас најважнији турнир у овом делу сезоне", рекао је Ђоковић, који је освојио пет мастерса ове године, као и три од четири гренd слем титуле - Аустралијен oпен, Вимблдон и Ју-Ес опен.

"Ако знам да сам физички довољно добар, у добром стању да се такмичим, ја ћу се такмичити. У супротном, нећу се такмичити, то је тако једноставно", поручио је најбољи светски тенисер.

Ђоковић је данас у другом колу мастерса у Паризу победио Хрвата Ивана Додига са 2:0 у сетовима и у осмини финала састаје се са Виктором Троицким.

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи