Читај ми!

Аустралијанцима (не) смета помирење

Не мешамо се у помирење Јелене Докић и њеног оца Дамира, али у случају да се то негативно одрази на њену игру, преиспитаћемо даљу подршку, најавио је један од челника Тениске федерације Аустралије Крег Тили.

Помирење Јелене Докић са оцем Дамиром у Аустралији је прихваћено са великом дозом неповерења. Аустралијска тениска федерација не гледа благонаклоно на то помирење оца и ћерке, који су били у сукобу скоро осам година.

Директор Тениске федерације Аустралије Крег Тили рекао је да су односи Јелене и оца Дамира њена лична ствар, али да ће финансијска подршка тенисерки изостати у случају да то помирење лоше утиче на њену игру.

"Ми имамо однос са Јеленом и ми смо задужени да бринемо за њу и да тражимо начин како да јој помогнемо да напредује у тенису. Наш посао односи се на тенис, а не да се мешамо у Јеленине фамилијарне односе, осим у случају када они негативно утичу на њену игру. Уколико се то деси, преиспитаћемо своју подршку", рекао је Тили.

Тили је навео да је о свему причао са Јеленом и да је и њој поновио да аустралијска тенисерка српског порекла може да рачуна на подршку тениског савеза те земље, али само до тренутка када њени лични односи не утичу на њену игру.

Он је додао да, и поред помирења, не очекује да ће Дамир Докић имати велики утицај на каријеру своје ћерке.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи