Читај ми!

Париз почео изненађењем

На АТП турниру мастерс серије у Паризу одиграно је 10 мечева првог кола у којима су победе забележили Шпанац Фернандо Вердаско и Немац Филип Колшрајбер, док је из даљег такмичења елиминисан Рус Николај Давиденко.

Вердаско је победио Хрвата Марина Чилића са 3:6, 6:2, 6:3, Колшрајбер је у два сета био бољи од Руса Михаила Јужњог - 6:4, 6:2, а изненађење је приредио Италијан Андреас Сепи савладавши Давиденка са 7:6 (7:2), 7:5.

На турниру, који се игра за укупан наградни фонд од 2,75 милиона евра, за првог носиоца постављен је светски рекет број један, Србин Новак Ђоковић. Његово учешће, међутим, још је неизвесно због повреде рамена задобијене у полуфиналу турнира у Базелу, у суботу против Јапанца Кеи Нишикорија.

Ђоковић је слободан у првом колу, а уколико наступи у Паризу, састаће се у мечу другог кола са победником дуела између Италијана Фабија Фоњинија и Хрвата Ивана Додига.

На мастерсу у Паризу Јанко Типсаревић је постављен за 11, а Виктор Троицки за 15. носиоца, и они су, такође, слободни у првом колу. Противник Типсаревића у другом колу је Американац Алекс Богомолов Јуниор, док ће Троицки играти са победником меча између Нишикорија и Украјинца Сергеја Стаковског.

Остали данашњи резултати:

Адријан Манарино (Француска) – Дмитриј Турсунов (Русија) 6:2, 6:2

Николас Мау (Француска) – Хуан Карлос Фереро (Шпанија) 6:2, 6:3

Алекс Богомолов Јуниор (САД) – Томаз Белучи (Бразил) 4:6, 7:6 (7:4), 6:2

Жилијен Бенето (Француска) – Милош Раонић (Канада) 6:7 (5:7), 7:6 (7:5), 6:4

Флоријан Мајер (Немачка) – Радек Штепанек (Чешка) 7:5, 6:3

Кевин Андерсон (Јужна Африка) – Жил Милер (Луксамбург) 6:3, 4:6, 6:4

Гиљермо Гарсија Лопес (Шпанија) – Сантјаго Гиралдо (Колумбија) 6:4, 1:6, 6:4

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи