Читај ми!

Повреда зауставила Јанка

Јанко Типсаревић предао је меч првог кола турнира у Базелу Немцу Флоријану Мајеру. Мајер водио са 5:1 у тренутку када је Типсаревић одлучио да преда меч. Јанко је тако шансе за пласман на завршни Мастерс турнир у сезони.

Српски тенисер Јанко Типсаревић предао је крајем првог сета меч првог кола турнира у Базелу Немцу Флоријану Мајеру.

Мајер је направио у првом сету два брејка и водио је са 5:1 у тренутку када је Типсаревић одлучио да преда меч.

Типсаревић је после одличних резултата прошлог месеца, када је освојио титуле у Малезији и Москви и играо финале у Санкт Петербургу, дошао у ситуацију да се бори за завршни мастерс турнир у Лондону. Ипак, после данашњег одустајања у Базелу, умањене су шансе да се Типсаревић нађе међу осам најбоље рангираних тенисера и учествује на завршном турниру сезоне у Лондону.

Са турнира у Базелу у првом колу испао је и Виктор Троицки, док је Новак Ђоковић изборио пласман у друго коло.

Најбољи српски тенисер играће у другом колу против Пољака Лукаша Кубота, који је данас на старту савладао Немца Тобијаса Камкеа са 5:7, 7:5, 6:2.

Ђоковић је јуче у првом колу победио Белгијанца Гзавијеа Малиса са 2:1 у сетовима. Први тенисер света води против Кубота са 3:0 у међусобним сусретима.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи