Читај ми!

Крај руског сна

Душан Лајовић изгубио у четвртфиналу од Алекса Богомолова Јуниора са 6:2, 6:1, чиме је окончао серију одличних наступа у Санкт Петербургу. Типсаревић игра против 53. тенисера света, Италијана Потита Старачеа. Тренутни резултат 1:1 у сетовима.

Серија добрих игара Душана Лајовића окончана је поразом од Американца Алекса Богомолова Јуниора од 2:0, у четвртфиналу Санкт Петербурга , резултат по сетовима 6:2, 6:1.

Богомолов, који је 36. играч на АТП листи, одлично је почео меч и брзо одузео сервис талентованом српском тенисеру, чиме је решено питање побеника у првом сету.

Слична слика виђена је и у другом сету. Богомолов је поново рано дошао до брејка, повео са 4:1 и рутински привео меч крају.

Претходно, једини међусобни дуел, прошле седмице на Купу Кремља у Москви, добио је Богомолов са 2:1 у сетовима.

Типсаревић после 12.30 игра против 53. тенисера света, Италијана Потита Старачеа. Занимљиво је да су једини досадашњи међусобни окршај имали такође у Санкт Петербургу 2008. године, када је Типсаревић славио са 2:0 у сетовима.

Турнир се игра за наградни фонд од 663.750 долара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи