Читај ми!

Јанко за српско финале

Јанко изашао на крај са Давиденком, потврдио добру форму и обезбедио финале у коме ће се састати два Србина Јанко и Виктор. Српски тенисер Јанко Типсаревић победио је вечерас у полуфиналу Купа Кремља у Москви руског играча Николаја Давиденка са 6:2, 7:5. Финале је на програму у недељу.

Након лако добијеног првог сета, Типсаревић је морао много више да се помучи у наставку. Српски тенисер је спасио три брејк лопте у деветом гему другог сета, а потом направио велики преокрет и дошао до победе.

Српском тенисеру је то друга победа у четвртом мечу против Давиденка. Типсаревић је постављен за првог носиоца на турниру, а 2009. године је поражен у финалу Купа Кремља.

Троицки и Типсаревић до сада су играли само једном и то баш у Москви пре три године. Тада је у шеснаестини финала славио Троицки.

Сутрашњи финални меч не би требало да почне пре 13 сати по средњеевропском времену. Турнир у Москви игра се за наградни фонд од 725.000 долара, а победник ће освојити 250 АТП бодова.

Типсаревић: Финале у Москви доказ снаге српског тениса

Српски тенисер Јанко Типсаревић рекао је данас да очекује тешко финале против земљака Виктора Троицког у финалу Купа Кремља и додао да је то доказ колико је овај спорт напредовао у нашој земљи.

"Ово је најбољи доказ одличних резултата које постиже српски тенис ове сезоне. Истовремено, сутрашње финале показује да Србија, поред Новака Ђоковића има још одличних тенисера", рекао је Типсаревић новинарима у Москви.

"Очекујем веома тежак меч сутра. Нема тајни, Виктор зна како ја играм, као што и ја познајем њега. Обојица смо професионалци и сутра ћемо бити велики ривали на терену. Нека победи бољи", додао је Типсаревић.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи