Содерлинг пропушта Стокхолм

Шведски тенисер Робин Содерлинг пропустиће због болести АТП турнир у Стокхолму који се одржава предстојеће седмице.

Први тенисер Шведске је на свом Фејсбук профилу истакао да још увек пати од мононуклеозе, због које би могао да пропусти и турнир у Паризу на којем брани титулу

"Изузетно сам разочаран и тужан што нећу моћи да играм на турниру у Стокхолму који ми много значи, а на којем још нисам освојио титулу", рекао је Содерлинг

Шести тенисер света је објаснио да покушава да се врати тренизима, али безуспешно.

"Покушавам да се вратим, али тело једноставно, не може да одговори на захтеве тренинга. После тога се осећам још горе" рекао је Содерлинг.

Двадсесетседмогодишњи Содерлинг, који је у каријери два пута играо у финалу Ролан Гароса, ове сезоне је освојио титуле у Бризбејну, Ротердаму, Марсељу и Баштаду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи