Читај ми!

Мареј захваљује Нолету

Победа над Надалом у финалу турнира у Токију улила је велико самопоуздање Ендију Мареју, који је рекао да је за побољшање његове игре заслужан Новак Ђоковић. "Ноле је подигао степен игре на висок ниво, зато сам и ја морао да побољшам игру да би могао да се такмичим са најбољима", каже шкотски тенисер.

На турниру у Токију коначно је прорадио и Британац Енди Мареј. Момак из Шкотске, према коме су медији на Острву после сваког пораза од Надала били немилосрдни, убедљивом победом над Шпанцем у финалу Токија, коначно је потврдио квалитет.

Ипак, Шкот је за свој последњи успех одао признање великом пријатељу Новаку Ђокићу, због кога је, како каже, почео да игра много боље.

"Ђоковић је подигао степен игре на висок ниво, зато сам и ја морао да побољшам игру да би могао да се такмичим са најбољима. У мечевима које сам играо у синглу и дублу прошле недеље посебно сам задовољан кондицијом", каже шкотски тенисер.

Ипак, Ноле није само инспирисао Мареја да побољша игру, ако је веровати речима Надаловог стрица и тренера Тонија, српски тенисер је серијом победа у финалу над Шпанцем, тотално срушио Рафино самопоуздање.

"Рафа је изгубио превише пута од Ђоковића и тачно је да је постао нервозан. Наду ми даје одиграни трећи сет у финалу Ју-Ес опена када је изашао да се бори и победи, иако је Ђоковић био бољи у прва два сета. Новак је супериоран ове сезоне, али се надам да то не може да траје довека", рекао је Тони објашњавајући пораз свог братанца у финалу против Мареја.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи