Читај ми!

Дејвис куп

Задовољни жребом

Јанко Типсаревић и Виктор Троицки задовољни су жребом за Дејвис куп. Репрезентација Србије дочекаће селекцију Шведске у првом колу Светске групе Дејвис купа од 10. до 12. фебруара идуће године, одређено је жребом у Бангкоку.

Други тенисер Србије Јанко Типсаревић изјавио је  да је задовољан што ће наша репрезентација играти код куће против Шведске у првом колу Дејвис купа, од 10. до 12. фебруара.

"Задовољан сам пре свега због чињенице што ћемо играти на домаћем терену, и то против селекције коју смо победили ове године у четвртфиналу на гостовању", рекао је Типсаревић. Он је нагласио да наши играчи "добро познају противнике".

"Победили смо у Шведској, истина без њиховог првог и нашег првог играча. Свакако да имамамо веће шансе за победу", рекао је Типсаревић и додао да је доњи део жреба у којем је наша селекција "лакши од горњег".  Он је прокоментарисао полемику која се води у вези са пребукираимг распоредом АТП.

"Сви који прате тенис знају да ће идућа година бити још тежа, јер ће се календар померити због Олимпијских игара" рекао је Типсаревић.

Виктор Троицки је оценио да "Шведска свакако није најлакши противник којег смо могли да добијемо".

"Исход меча ће умногоме зависити од тога да ли ће играти Робин Седерлинг. Уколико он буде играо, биће нам знатно теже", рекао је Троицки. Он је поручио да се нада победи, иако ће се Дејвис куп играти непосредно после Аустралијен опена.

"Надам се да ћемо бити спремни и да ћемо овога пута догурати далеко у Дејвис купу", поручио је Троицки.

Србија ће у случају проласка у четвртфинале за противника добити Чешку или Италију, а у полуфиналу је поново могући противник Аргентина, која се у првом колу састаје са Немачком. Последњи пар у доњем делу жреба чине Јапан и Хрватска.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи