Читај ми!

Обрадовић: Тимски дух

Селектор мушке тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић изјавио је вечерас да су тимски дух и расположење у нашој екипи и даље на изузетно високом нивоу без обзира на два пораза од Аргентине првог дана полуфинала Дејвис купа.

"Тимски дух је наш најјачи адут. Тренутни неповољан резултат не може да утиче на наш оптимизам у наставку такмичења. Ово је Дејвис куп и никада се не зна како ће се меч завршити", рекао је Обрадовић.

Он је истакао да ће Новак Ђоковић тренирати за наставак сусрета са Аргентином, а да ће се на састанку играча и стручног штаба донети одлука о томе ко ће заиграти у дублу и евентуално у недељу у преостала два сингл меча.

Обрадовић је напоменуо да би "коначно неко требало да опомене организаторе УС Опена у Њујорку због тога што и даље не намеравају да учине нешто по питању изградње новог стадиона који би имао кров".

"Требало би да се Американцима пошаље једна велика опомена да коначно изграде кров. То није оправдање за наша два пораза данас, већ просто чињеница да смо били хендикепирани, јер је наш најбољи играч Ђоковић стигао исцрпљен на меч", рекао је Обрадовић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи