Читај ми!

Недостајало самопоуздање

Трећи рекет Србије Виктор Троицки оценио је да је основни разлог његове лоше игре недостатaк самопоуздања, док је Налбадијан рекао да је знао како да победи у овом мечу.

"Налбаднијан је једноставно играо боље и сасвим заслужено остварио победу", рекао је  Троицки после меча. Трећи рекет Србије је оценио да је основни разлог његове лоше игре у недостатку самопоуздања.

"Физички се и не осећам тако лоше, колико немам самопоуздања", рекао је Троицки и додао да је свестан чињенице да је "играо прилично лоше". "То је било недовољно добро за играча какав је Налбандијан", рекао је Троицки.

Он је прецизирао да му је нарочито лоше функционисао форхенд. "Очигледно је да ће ми бити потребно много мечева да се вратим у форму. Форхенд уопште не осећам добро, а и подлога ми не одговара, јер лоптице ниско одскачу", рекао је Троицки и поручио да се нада да ће Типсаревић успети да победиу Дел Потра и изједначи.

"Надам се коначној победи Србије", поручио је Троицки.

Налбандијан: Знао сам како да победим Виктора Троицког

"Осећао сам се добро. Очекивао сам тежак меч, али сам нашао начин како да победим Виктора", рекао је Аргентинац који је тренутно 74. на АТП листи.

Он је додао да је атмосфера у Београдској арени сјајна и да је уживао док је играо и на крају победио са 3:1.  "Атмосфера је увек добра када играмо, можда је мало боља када играмо код куће. Наравно да уживам", рекао је Налбандијан.

Према његовим речима, није знао против кога ће играти, јер је очекивао да ће Новак Ђоковић одустати. "Сазнао са противника посла сата пре меча. Мислио сам да може да се догоди да ћу играти са Виктором. Нисам се припремао за некога посебно, већ сам спремао своју игру", рекао је Налбандијан.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи