Читај ми!

Аргентинци воде 2:0

Јанко није успео да донесе изједначење. Након пораза Виктора од Налбандијана, Типсаревић је поражен од Хуана Мартина дел Потра са 3:0. Противник је повео са 2:0 у полуфиналу Дејвис купа. Нашим тенисерима предстоји тежак задатак да преокрену резулта. Сутра је на програму дубл. Директан пренос је од 15.00 часова на нашем Првом програму. Интернет портал РТС-а уживо ће пратити кретање резултата.

Типсаревић није успео да потврди добру форму. Дел Потро одличном игром одбио све нападе нашег тенисера. Аргентинац искористио своје шансе и заслужено славио. Предстоји велика борба наших тенисера да од 0:2 стигну до 3:2. Предстоји дубл дуел Србије и Аргентине.

Велика борба у првом сету. Оба тенисера чувала су свој сервис. Јанко успева да се извуче у десетом гему, када је при вођству Аргентинца од 5:4, на свој сервис успео да спаси четири сет лопте. Међутим, већ при његовом наредном сервису противник користи прву од три везане сет лопте, 7:5 у првом сету.

Други сет Аргентинац је почео знатно сигурније, Јанко не успева да парира и Дел Потро први стиже до брејка предности, 3:1. Типсаревић све више пада у игри. Непрестано покушава, али не успева да узврати.

У паузи Јанко је затражио помоћ доктора због жуља на левој нози. Након санирања повреде, стегао је зубе и наставио меч.

Оба тенисера освајају своје сервисе, иако је противник има три везане сет лопте, наш тенисер је успео да се одбрани. У наредном гему Аргентинац осваја нове три везане сет лопте, овог пута на свој сервис, користи прву, 6:3 у другом сету.

Нови сет, Јанко поново напада, Дел Потро је неумољив, сигуран је на свој сервис и користи сваку прилику да освоји сервис нашег тенисера. То је и успео при резултату 3:3, користи другу брејк шансу, и има брејк предности. Аргентинац потом рутински приводи меч крају за коначних 6:4 у трећем сету.

Број коментара 51

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи