Хуманост на делу

Новак се дружио са малишанима са Косова и Метохије на обострано задовољство. Још један незабораван дан за децу из наше јужне покрајине. Након што су се јуче проводили са Дејвис куп репрезентативцима Србије, данас су пред собом имали свог велико идола Новака Ђоковића.

Изненађењима за децу са Косова и Метохије који бораве у Београду у организацији НИС-а нема краја. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић дружио сe њима и данас им је поново измамио осмехе на лица. Провели су заједничке тренутке у Београдској Арени и српски ас још једном на делу је показао своју хуманост.

"Дан након што су се малишани са Косова дружили са Дејвис куп репрезентацијом Србије, уприличено им је још једно незаборавно искуство. Они су повели заједничке тренутке у Београдској арени са Новаком Ђоковићем и српски ас је још једном доказао да га краси велико и хумано срце," наводи се у саопштењу НИС-а, у чијој организацији деца бораве у Београду и навијају за Србију против Аргентине у полуфиналу Дејвис купа.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи