Читај ми!

Аргентинци повели

Троицки није успео да донесе предност Србији. У првом мечу полуфинала Дејвис купа Виктор Троицки је поражен од Давида Налбандијана са 3:1. Следи меч између Јанка Типсаревића и Хуана Мартина дел Потра. Директан пренос на РТС 1.

Виктор поново пао на прихолошком плану. Кренуо је одлично, пропустио предност у првом сету. Све то надокнадио у другом, стигао до изједначења. Тада улази у серију грешака, што противник користи и стиче предност. Неуспели покушај да се врати у меч нашем тенисеру улива додатну несигурност. Аргентина води са 1:0.

Након брејка и вођства од 3:1 Виктор је буквално стао. Ништа му не полази за руком. Налбандијан то користи, успева да изједначи, а потом да направи још један брејк и реши сет у своју корист резултатом 6:4.

При резултату 4:4 Виктор стиже до првих брејк лопти у другом сету, користи другу за брејк предности. Потом је наш тнисер сигуран на свој сервис, 6:4, изједначење 1:1 у сетовим.

На старту трећег сета Налбандијан користи четири Викторове неизнуђене грешке и има брејк предности, 3:0. Наш тенисер покушава да се врати, али све што успева јесте да освоји два своја сервиса. Аргентинац уз још један брејк осваја сет са 6:2.

 

Четврти сет почео је лоше по нашег тенисера. Налбандијан поново прави предност од 3:0. Троицки креће на све или ништа, покушава да се врати у меч. Након освојеног сервиса, има три везане брејк шансе, пропушта их. Не користи још једну и противник успева да освоји свој сервис. То као да је сломило нашег тенисера, губи и свој сервис, 5:1 за Аргентинца. Троицки коначно успева да искористи шансу и враћа један брејк. Затим стиже и до 5:3.

Налбандијан поново сервира за меч, осваја три меч лопте, користи прву, 6:3 у четвртом сету.

Након првог меча, на терен ће изаћи Јанко Типсаревић. Противник ће му бити Хуан Мартин дел Потро.

Оба сингл меча првог дана полуфинала Дејвис купа између Србије и Аргентине можете да гледате само на РТС-у.

У суботу је на програму дубл за који су пријављени Ненад Зимоњић и Виктор Троицки за Србију, односно Хуан Монако и Хуан Игнасио Чела за Аргентину.

Последњег дана двобоја, у недељу, на терен ће прво најбољи играчи Србије и Аргентине Новак Ђоковић и Хуан Мартин дел Потро, а затим Јанко Типсаревић и Давид Налбандијан.

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи