Читај ми!

Арена спремна за спектакл

Тениски репрезентативци Србије окупили су се данас у Београдској арени на првом тренингу пред полуфинални меч Дејвис купа против Аргентине. Полуфинални меч Светске групе Дејвис купа између Србије и Аргентине на програму је у Београдској арени од 16. до 18. септембра.

Репрезентативац Србије Јанко Типсаревић изјавио је да му је чудно како Аргентина никада није освојила Дејвис куп, с обзиром на то да је велика тениска нација.

"Аргентина има изузетно јак тим. За њих је Дејвис куп веома важно такмичење и чудно је да никада нису освојили 'салатару'. Хуан Мартин дел Потро и Давид Налбандијан су изванредни играчи и, иако нису у форми, веома су опасни", казао је Типсаревић после тренинга у Београдској арени уочи меча са Аргентином следећег викенда.

Четвртфиналиста Ју-Ес опена прокоментарисао је повреду због које је предао меч Новаку Ђоковићу.

"Данас ћу имати први тренинг након четвртфинала у Њујорку и видећемо како ће се понашати повреда", рекао је Типсаревић. 

Виктор Троицки је рекао да су репрезентативци Србије у сјајној форми и да постижу одличне резултате.

"Новак, Јанко и Ненад Зимоњић имају одличне резултате. Ја сам одиграо последња два турнира испод очекивања, али сам се опоравио и сада се осећам сјајно. Ако добијем шансу да играм, даћу све од себе као што увек дајем кад играм за своју земљу", казао је 16. тенисер света. Виктор је рекао да Србија треба да искористи брзу подлогу, јер она Аргентинцима не одговара.

"Њима више одговара шљака, иако су постизали и постижу одличне резултате и на тврдој подлози. Имамо квалитет и предност домаћег терена. У Београдској арени још нисмо изгубили меч и надам се да ће се традиција наставити", казао је Троицки.

Ненад Зимоњић, који се опоравља од повреде лакта, оценио је да српски тим има шансе у дублу против Аргентинаца. 

"Повреда лакта је боље, играм без лекова. Имао сам прилику да играм против Хуана Игњасија Челе и Хуана Монака у дублу у Мајамију и Монтреалу ове године и добио сам оба меча. У Диселдорфу на Светском купу Виктор и ја само добили два јако тешка меча против Дел Потра И Монака", рекао је Зимоњић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи