Највећа победа сезоне

Новак Ђоковић плесом прославио сензационалну победу против Роџера Федерера. Ово је највећа победа сезоне... Ризиковао сам. Публика сјајна. Надам се да ће Рафа и Мареј играти дуг меч. рекао Ђоковић после сјајног преокрета на Aртур Еш арени.

"Била је то највећа победа каријере. Имао сам два сета заостатка, био је бољи, имао контролу, Заиграо сам боље и успео да победим", рекао је Ђоковић пре него што је на највећем тениском стадиону у свету одиграо победнички плес.

"Преузео сам ризик, Имали смо сличну ситиацију и прошле године, ударио сам форхенд из све снаге. Ризиковао сам", рекао је српски шампион, хвалећи бичну њујоршку публику.

"Овај турнир је посебан због галаме на централном терену", рекао је Ђоковић, који је после меча рекао да ће са уживањем гледати друго полуфинале између Ендија Мареја и Рафаела Надала.

"Уживаћу гледајући њихов меч, надам се да ће дуго играти", рекао је Ђоковић.

Број коментара 66

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи