Читај ми!

Јанко заслужује признање

"Није ми било лако да играм против Јанка јер ми је добар пријатељ, али и зато што је играо најбољи тенис у својој каријери", рекао је Новак који се пласирао у полуфинале Отвореног првенства САД, пошто му је Јанко предао меч у четвртом сету због повреде бутног мишића леве ноге.

Најбољи тенисер света очекивано се пласирао у полуфинале, али му је Типсаревић пружио изузетан отпор, пре него што је био принуђен да преда меч у четвртом сету због повреде бутног мишића.

"Био је то заиста сјајан меч, а Јанко заслужује све честитке. Играо је изванредно и задао ми је много проблема", изјавио је Ђоковић.

Први рекет света оценио је да је српско четвртфинале на Ју-Ес Опену испунило очекивања, а да су и он и Типсаревић били веома мотивисани.

"Код обојице је била приметна велика жеља за победом. Била је то исцрпљујућа борба у прва два сета, а Јанко ме је изненадио агресивном игром. Заиста је права штета што се повредио, више није могао да се креће и удара лоптицу. Надам се да ће се брзо опоравити", рекао је Ђоковић, који у полуфиналу игра против Швајцарца Роџера Федерера који је победио Француза Жоа-Вилфреда Тсонгу са 3:0 у сетовима.

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи